Terapia prin hipnoză pentru eliminarea anxietății

Cauti solutii pentru a elimina anxietatea din viata ta?

Ce este de fapt, anxietatea?

 Anxietatea este sentimentul de ingrijorare, nervozitate si frica care poate aparea atat de puternic incat iti este greu sa te concentrezi pe orice altceva. Cresterea acestor sentimente poate provoca un „atac” fizic de panica si anxietate.

Ce cauzeaza anxietatea?

 Anxietatea, stresul si depresia pot proveni din situatii sociale care includ cerinte la locul de munca, conflict cu prietenii sau familia, ingrijirea copiilor sau stima de sine scazuta. Afectiunile fizice pot fi, de asemenea, declansatoare ale tulburarilor mentale, cum ar fi lipsa somnului, boli de lunga durata, alimentatia proasta, plus dependenta de droguri, fumatul si alcoolul.

Cum functioneaza hipnoza pentru anxietate?

Hipnoza este o tehnica veche de un secol, care devine din ce in ce mai populara printre terapeuti. S-a dovedit ca hipnoterapia este eficienta atunci cand vine vorba de a ajuta oamenii sa rezolve mai multe probleme, inclusiv insomnia, renuntarea la fumat, pierderea in greutate, depresia si chiar dependenta de a bea.

Cum te poate ajuta hipnoza sa gestionezi mai bine anxietatea sau chiar sa o elimini complet din viata ta?

Hipnoza pentru anxietate te ajuta sa intri in starea de transa, care iti permite sa accesezi mintea subconstienta si sa lucrezi direct cu cauza principala a problemelor tale.

Tot ceea ce simti, inclusiv simptomele de anxietate pe care le-ai experimentat, este rezultatul a doua lucruri: Ideile pe care ti le formulezi in cap si Cuvintele pe care ti le spui.

Ceea ce majoritatea oamenilor nu inteleg este ca ai putere si control deplin pentru a alege cuvinte si imagini mai bune – nu doar uneori, ci tot timpul. O faci deja tot timpul fara sa-ti dai seama. La urma urmei, toti vorbim cu noi insine continuu si ne umplem mintea cu imagini.

Cat dureaza tratamentul? / Cate sedinte sunt necesare?

 Durata tratamentului difera de la persoana la persoana in functie de structura fiecarui individ, dar din experienta noastra rezultatele se vad de la primele sedinte.

 Esti pregatit sa elimini aceasta dependenta?

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa oferi mintii cuvinte mult mai puternice, descriptive si pozitive. Sarcina mintii tale este sa actionezi dupa cuvintele pe care le spui. Mintea ta isi face treaba, asa ca fa-ti treaba si da-i tot timpul instructiuni mai bune.

Exact aici intra in joc hipnoza pentru anxietate. Hipnoterapia pentru anxietate te ajuta sa devii constient de vorbirea de sine negativa, sa renunti la experientele anterioare asociate cu aceasta si sa  reconectezi creierul pentru a insufla gandire abilitatoare. Hipnoza pentru anxietate te ajuta sa iti umpli mintea cu cuvinte si imagini mai bune, care vor avea un impact asupra modului in care te comporti si simti

Abordarea noastra este 100% confidentiala si poate fi realizata si on-line.

Descopera si tu puterea hipnozei!

Bucura-te de rezolvarea problemelor  la nivel fizic si mental de catre specialistul  in hipnoza Andrei Voicu.

Apeleaza cu Incredere!

Programeaza o sedinta