Terapia prin hipnoză pentru eliminarea atacului de panică

Vrei sa scapi de atacurile de panica frecvente?

Ce sunt atacurile de panica?

Atacurile de panica sunt un tip de raspuns la frica. Sunt o exagerare a raspunsului normal al corpului tau la pericol, stres. Sunt episoade bruste si recurente de frica intensa, neliniste sau anxietate. Acestea nu par sa fie declansate sau provocate de un factor anume, cel mai adesea obiectul temerilor fiind necunoscut chiar si pentru cei care sufera de astfel de tulburari.

Cum se simt atacurile de panica?

In timpul unui atac de panica, simptomele fizice se pot acumula foarte repede. Acestea pot include:

 • batai de inima accelerate
 • senzatie de lesin sau ameteala
 • senzatie foarte calda sau foarte rece
 • transpiratii sau tremuraturi
 • greata (senzatie de rau)
 • durere in piept sau abdomen
 • derealizare, depersonalizare (persoana traieste sentimentele si experientele sale ca detasate, indepartate, ca si cand nu i-ar apartine. Obiectele si oamenii par ireali, distanti, artificiali, fara culoare, fara viata);
 • frica de-a pierde controlul sau de-a innebuni;
 • frica de moarte;
 • parestezii, amorteli, furnicaturi;
 • frisoane sau senzatie de caldura.

Ce ajuta la gestionarea atacurilor de panica?

Atacurile de panica pot fi inspaimantatoare, dar exista lucruri pe care le puteti face pentru a va ajuta sa faceti fata. Ar putea ajuta sa mentineti tiparite aceste sfaturi si sa le pastrati undeva usor de gasit.

Atacurile de panica pot aparea din senin sau legat de anumite situatii. Persoana care are aceste episoade nu poate sa inteleaga care este cauza – acestea pot sa se faca simtite in drum spre birou, la cumparaturi si chiar in intimitatea si confortul din propria casa.

In timpul unui atac de panica:

Concentrati-va asupra respiratiei. Va poate ajuta sa va concentrati asupra respiratiei incet si afara in timp ce numarati pana la cinci.

Cum te poate ajuta hipnoza sa gestionezi mai bine atacurile de panica sau chiar sa le elimini complet din viata ta?

Hipnoza pentru atacuri de panica te ajuta sa intri in starea de transa, care iti permite sa accesezi mintea subconstienta si sa lucrezi direct cu cauza principala a problemelor tale.

Tot ceea ce simti, inclusiv simptomele de anxietate pe care le-ai experimentat, este rezultatul a doua lucruri: Ideile pe care ti le formulezi in cap si Cuvintele pe care ti le spui.

Ceea ce majoritatea oamenilor nu inteleg este ca ai putere si control deplin pentru a alege cuvinte si imagini mai bune – nu doar uneori, ci tot timpul. O faci deja tot timpul fara sa-ti dai seama. La urma urmei, toti vorbim cu noi insine continuu si ne umplem mintea cu imagini.

Cat dureaza tratamentul? / Cate sedinte sunt necesare?

Durata tratamentului difera de la persoana la persoana in functie de structura fiecarui individ, dar din experienta noastra rezultatele se vad de la primele sedinte

Esti pregatit sa elimini aceasta dependenta?

Hipnotistul Andrei Voicu te sprijina in tratarea oricaror tipuri de dependente.

Nu este nevoie sa te simti rusinat sau judecat, el este complet confidential- este doar cineva care te asculta.

Folosind putearea sugestiei, hipnoza actioneaza pentru a modifica modul in care gandesti si reactioneazi la anumite situatii.

Scapa rapid de aceasta dependenta prin hipnoza!

Bucura-te de rezolvarea problemelor  la nivel fizic si mental de catre specialistul in hipnoza Andrei Voicu.

Apeleaza cu Incredere!

Programează o ședință