Terapia prin hipnoză pentru eliminarea depresiei

Cauti solutii pentru a elimina depresia din viata ta?

Ce este depresia?

Depresia este o tulburare emotionala foarte des intalnita. Depresia afecteaza modul in care o persoana mananca si doarme sau modul in care persoana se vede pe sine si in care se gandeste la diverse lucruri. Oamenii care au depresie se simt lipsiti de energie si nu se pot concentra.

Care sunt simptomele care descriu depresia?

  • Tristete zile in sir
  • Fara chef de nimic, nici macar de lucrurile care inainte iti faceau placere
  • Plans mai mult decat inainte
  • Lipsa somnului
  • Oboseala in majoritatea timpului
  • Parere proasta despre propria persoana
  • Simti ca lucrurile merg din rau in mai rau si ca nu le mai puteti face fata

Cum functioneaza hipnoza pentru depresie?

Hipnoza este o modalitate terapeutica veche de un secol, care s-a dovedit a fi eficienta in rezolvarea mai multor probleme, de la imbunatatirea stimei de sine si tratarea fobiilor pana la renuntarea la fumat si asigurarea pierderii in greutate sanatoase, tratarea insomniei si anxietatii.

Am avut un succes extraordinar folosind hipnoza pentru depresie pentru pacientii mei care sufera de depresie, invatandu-i sa inverseze obiceiurile negative de gandire si sa-si imbunatateasca mediul exterior.

Cum te poate ajuta hipnoza sa gestionezi mai bine depresia sau chiar sa o elimini complet din viata ta?

Adevarul este ca, daca depresia provine din nefericire profunda sau traume din trecut, nu vei depasi niciodata asta cu o pastila. Acesta este momentul in care intra in joc hipnoterapia si, in special, hipnoza pentru depresie.

Ofera-ti laudele de care ai nevoie cel mai mult pentru a le auzi in fiecare zi si impartaseste-le si celorlalti. Cu cat te iubesti mai mult pe tine, cu atat mai mult te vor iubi si ceilalti.

Fa ceea ce iti place!

Exercitiul este, de asemenea, un antidepresiv natural important, deoarece elibereaza endorfine. In plus, asigurati-te ca iei lumina naturala in fiecare zi, deoarece este necesara pentru vitamina D si astfel creste serotonina, care este un antidepresiv natural. Oxitocina este, de asemenea, un antidepresiv natural si hormonul fericirii, eliberat prin atingere, imbratisari, masaj, si chiar mangaind un animal de companie.

Cat dureaza tratamentul? / Cate sedinte sunt necesare?

Durata tratamentului difera de la persoana la persoana in functie de structura fiecarui individ, dar din experienta noastra rezultatele se vad de la primele sedinte.

Esti pregatit sa elimini aceasta dependenta?

Hipnoterapia si  utilizarea hipnozei pentru depresie sunt incredibil de utile si nu trebuie sa petreceti ani pe canapeaua terapeutului, aceasta se rezolva in cateva sedinte

Scopul principal al mintii noastre este sa ne protejam si sa ne pastram in siguranta, pentru a ne impiedica sa fim in pericol. Simptomele noastre sunt de obicei modul in care corpul nostru comunica cu noi ca ceva trebuie schimbat.

Elibereaza-te de depresie!

Bucura-te de rezolvarea problemelor  la nivel fizic si mental de catre specialistul in hipnoza Andrei Voicu.

Apeleaza cu Incredere!

Programeaza o sedinta