Renunță La Fumat Simplu și Rapid! PENTRU CĂ POȚI!

05 Septembrie 2021

Andrei Voicu

Vino la workshop și spune-ți rămas bun de la fumat pentru totdeauna.

Renunțarea la fumat poate fi o adevărată provocare, dar este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sănătatea ta.

Probabil că ai încercat deja o varietate de modalități de a opri fumatul, dar încă nu definitiv. Poate chiar te-ai oprit pentru câteva zile sau câteva luni, dar cumva obiceiul de a fuma s-a strecurat înapoi și te-ai trezit fumând din nou.

Te-ai gândit de ce se întâmplă acest lucru? Ei bine, la fel ca majoritatea fumătorilor, ai aproape sigur o dependență psihologică de fumat decât una fizică. De-a lungul timpului, obiceiurile psihologice legate de fumat se înrădăcinează la nivel subconștient.

Produsele antifumat, cum ar fi pastilele, plasturii sau guma de mestecat, te pot scuti de efectele secundare fizice ale retragerii nicotinei, dar nu abordează problemele psihologice care împiedică sau descurajează oamenii să renunțe. Pentru a opri fumatul definitiv, trebuie să dezvoltați convingeri care să iți permită să gândesti și să te simțiți că și când nu ai fi fumat niciodată. Acesta este motivul pentru care hipnoza este instrumentul ideal pentru a te ajuta să devii un adevărat nefumător odată pentru totdeauna.

Hipnoza deschide ușa către schimbarea durabilă, mergând direct la sursa problemei, pentru a iți reformula întreaga percepție a fumatului la nivel subconștient. Imaginează-ți cum ar fi să te bucuri de o viață mai fericită, mai sănătoasă și mult mai lungă!

Hipnoza te va ajuta să te eliberezi de obiceiul fumatului și să faci față stresului vieții într-un mod calm, relaxat și încrezător.

IMAGINEAZĂ-ȚI CUM AR FI:

  • Să ai o viață mai fericită, mai sănătoasă și mult mai lungă!
  • Să nu mai simți poftă care te face să vrei să fumezi!
  • Să ai mai mulți bani de cheltuit pentru lucrurile care îți plac!
  • Să fii un nefumător mândru și o inspirație pentru ceilalți!

TESTIMONIALE:

“Imi doream sa ma las de fumat, dar mereu spuneam ca sigur maine o sa fac asta si mereu gaseam motive sa aman. Din intamplare, sau nu, am vazut clipurile lui Andrei. Am fost sceptica la inceput, dar totusi imi doream sa renunt la fumat, iar hipnoza parea ceva simplu de facut. Pentru mine a functionat din prima sedinta, efectiv nu mai imi placea sa fumez. Multumesc Andrei!” – Roxana P.

“Deci omul asta este minunat. Ma bucur ca am avut ocazia sa fiu clientul lui. Totul s-a întâmplat foarte smooth si vad rezultate din prima ședință. Niciodată nu m-am simțit asa de bine. Recomand 100% si sa fiți cu inima deschisă pentru ca ajutorul vine din ambele părți. Mulțumesc din suflet, Andrei!”* – Diana S.

GARANȚIE:

Dacă la finalul workshopului încă nu te-ai lăsat de fumat, poți continua GRATUIT 20 de Ședințe Online De Hipnoză cu Andrei, până la obținerea rezultatului dorit.

Transformarea ta depinde de tine, iar tot ceea ce contează este prezentul, prin urmare decizia îți aparține. Tot ceea ce putem să îți garantăm este faptul că acest workshop experimental este un punct important în progresul și dezvoltarea ta. Tu știi cel mai bine ce îți dorești.
Investiția în tine este de 8 ore din viață și 250 euro.
Număr limitat de locuri!
Rezervări și informații: 0733 612 550

Rezervă loc la workshop