HIPNOZA TRANSFORMAȚIONALĂ CU ANDREI VOICU. PENTRU CĂ POȚI!

Andrei VoicuDin ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de fenomenul misterios numit Hipnoză și cu toate acestea, până în prezent, pentru cei interesați există doar spectacolul de hipnoză sau cursuri de hipnoză. Te invităm la un eveniment unic în care vezi, simți și trăiești efectele transformaționale ale acestui instrument minunat (pentru că poți) să îți schimbi viața către direcția pe care o dorești.
Majoritatea evenimentelor se limitează în spectacole sau cursuri în care, în cel mai bun caz, înveți cum să dobândești niște abilități și să le folosești în ideea de a practica o meserie. Dar hipnoza prin terapie și hipnoza de scenă nu sunt meserii pentru oricine, de aceea, am creat acest workshop, pentru a-ți oferi doar instrumente practice cu efect măsurabil care pot să te ajute pe parcursul vieții, indiferent ce alegi să faci în carieră.
Ar fi fost minunat dacă ți s-ar fi spus în școală că tot ce reușești să fixezi în mintea ta pe termen lung este datorită transei hipnotice. Din acest motiv, tot ceea ce ai reușit de fapt să transformi din informație în abilitate și mai apoi în competență are la baza starea de transă, folosind procese pe care le poți activa mult mai ușor cu ajutorul hipnozei.
Acest seminar este transformațional fiindcă, după această zi, vei știi și vei putea să folosești mintea și timpul tău într-un mod care te va ajuta să îți atingi obiectivele în mod natural și fără efort.

CE CÂȘTIGI DACĂ PARTICIPI LA ACEST SEMINAR:

  • Ai ocazia să trăiești și să înțelegi pe propria piele ce înseamnă Transa hipnotică.
  • Devii conștient de felul în care te poți menține pe un trend ascendent.
  • Cum să înțelegi diferența dintre hipnoză și hipnoterapie și să apreciezi instrumentul real și puternic pe care îl oferă!
  • Înveți să schimbi viața ta înspre direcția pe care o dorești.
  • Înveți 3 tehnici pe care le poți aplica oricând pentru a-ți schimba starea emoțională și pentru a-ți atinge obiectivele mult mai ușor.
  • Înveți cum să activezi și să accesezi resursele latente din ființa ta.

CE PIERZI DACĂ NU PARTICIPI:

  • Optica unor noi oportunități și îți vei pastrezi zona de confort.
  • Șansa de a schimba convingerile și viziunile despre lume și viață.
  • Păstrând convingerile și viziunile despre lume și viata vei pierde ocazia de a elimina retrăirea ciclurilor eșecurilor prin care ai trăit.
  • Perspectiva unei vieți mai bune.

Transformarea ta depinde de tine, iar tot ceea ce contează este prezentul, prin urmare decizia îți aparține. Știi foarte bine dacă ești mulțumit cu viața pe care o trăiești sau vrei sa o îmbunătățesti, tot ceea ce putem să îți garantăm este faptul că acest seminar experimental este un punct important în progresul și dezvoltarea ta. Tu știi cel mai bine ce îți dorești.
Investiția în tine este de 8 ore din viață și 1.000 lei. Poți participa la acest seminar cu un discount de 25% (dacă te înscrii în primele 2 săptămâni de la lansarea evenimentului).
Număr limitat de locuri!
Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții.

Ne vom bucura de prezența domnilor:
Tudor BORZA – Președintele Asociației Europene de Hipnoză
Radu LECA – Psiholog.

Hipnoza

Ședința de hipnoză promovează schimbarea și rezolvarea problemelor prin analizarea conținului subconştient ce provoacă stări patologice în constient și facilitarea răspunsului la sugestii pozitive.

Află mai multe

Rezervă loc la un show de hipnoză