Cum te ajuta hipnoza să-ți recapeți încrederea de sine?

 

Ce este încrederea de sine?

Încrederea de sine este unul dintre cei mai importanți factori în determinarea succesului în viață. Un sentiment sporit de auto-cunoaștere te va face mai curajos să încerci lucruri noi, te ajută să îți revii mai ușor după eșecuri și este o atitudine foarte agreată atunci când vine vorba de contextele sociale și profesionale.

Cum se manifestă?

Nu ai încredere în tine sau ai o părere proastă despre tine, în general, iei decizii neinspirate și în dezavantajul tău, iar apoi rezultatul acestor decizii îți slăbesc și mai tare stima de sine?

Atunci este momentul să faci o schimbare, este momentul să soliciți un ajutor specializat care te va sprijini și ghida astfel încât să îți construieșți o stimă de sine solidă.

Cum depășeșți stima de sine scăzută și cum înveți să te iubești mai mult?

☑Construiește încredere în față fricilor tale

Ascultă cu adevărat ceea ce ți se spune. Dezvoltarea abilităților de ascultare te poate ajuta să înveți să evaluezi dacă un comentariu este adevărat sau nu, înainte de a decide cum te simți.

☑Ridică-te pentru tine. Dacă critica îndreptată către tine este nedreaptă, spune când nu eșți de acord. Nu trebuie să accepți tot ce îți spune toată lumea ca adevăr.

☑Nu mai crede că ceilalți sunt mai buni decât tine. Admirați trăsăturile altora, dar nu pe seama voastră. Este loc pentru toată lumea să strălucească.

☑Nu te mai compara cu ceilalți. Comparația este hoțul bucuriei și duce doar la nesiguranță. Acceptă că toată lumea este diferită.

☑Ai grijă de sănătatea ta. O dietă sănătoasă și un regim zilnic de exerciții fizice nu numai că te vor face să te simți mai capabil din punct de vedere fizic, dar vor duce și la eliberarea de endorfine, hormonii de simțire a organismului, care la rândul lor te vor ajuta să înveți să te iubeșți

☑Ai grijă de aspectul tău. Să ai grijă de aspectul tău este un act de auto-îngrijire și o tunsoare bună, o manichiură sau chiar o haina nouă pot face minuni pentru stima ta de sine.

☑Spune-ți că eșți o persoană bună și că eșți demnă de dragoste și respect la fel catoți ceilalți.

☑Iartă-ți greșelile. Nimeni nu este niciodată bine sau rău, cu toții avem defecte.

 

Cum te ajută hipnoza să-ți recapeți încrederea de sine?

Lipsa de încredere poate fi înrădăcinată din experiențe negative ca și copil/ adolescent sau în evenimente dificile semnificative din viață de adult. Dacă aceste experiențe negative nu sunt tratate, ele pot crea un precedent. Hipnoza pentru încredere te ajută să-ți schimbi procesele negative de gândire. Utilizând întregul potențial al minții subconștiente, folosim hipnoza pentru încredere pentru a îmbunătăți stima de sine și de a crea o imagine pozitivă.

Dezvoltarea încrederii de sine necesită timp, precum și menținerea acesteia.

Dacă te confrunți cu încredere scăzută în propria persoană, apelează la un hipnotist pentru a te susține în călătoria spre un sine puternic!