Tratează BURNOUT-ul prin hipnoză!

Trateaza BURNOUT-ul prin hipnoza!

Ce este burnout-ul?

Burnout-ul este o stare totala de epuizare, rezultat al unei suprasolicitari profesionale disproportionate in raport cu felul in care ne apreciem resursele, adica muncim mai mult decat putem. Burnout-ul are consecinte psihosociale severe (abandon profesional, dezinsertie sociala, anxietate, depresie marcata, suicid), si, din pacate, o prevalenta in crestere mai ales in randul tinerilor cu un grad mare de implicare profesionala si un mediu de lucru stresant.

Este definit de epuizare emotionala (epuizarea resurselor emotionale pentru a socializa cu ceilalti), depersonalizare (sentimente negative si atitudine cinica fata de beneficiarul serviciilor) si minimizarea realizarilor personale (tendinta de a se autoevalua negativ, mai ales pe plan profesional).

Hipnoza poate ajuta semnificativ la atenuarea epuizarii.

Semne pe care le intampini atunci cand te confrunti cu burnout-ul

☑Faci greseli frecvente

☑Senzatie de epuizare tot timpul

☑Durata indelungata la finalizarea sarcinilor

☑Te simti inutil

☑Iti versi frustrarile pe ceilalti

Cum te poate ajuta hipnoza?

Prin hipnoza, hipnotistul poate obtine acces direct la starea subconstienta a pacientului si ii poate permite sa se relaxeze si sa-si calmeze mintea. Utilizarea hipnozei poate ajuta persoana sa se indeparteze de problema si sa se simta mai calma si mai controlata.

De exemplu, epuizarea ar putea fi legata de munca. Cand creierul este intr-o stare relaxata, mintea poate rataci si acest lucru poate ajuta la gasirea solutiei de a iesi din starea de burnout.

Pentru ca hipnoza sa fie eficienta trebuie sa iti asumi intreaga responsabilitate pentru bunastarea ta si sa lucrezi intens cu tine pentru a opri tiparele distructive. Gandurile excesiv de critice pot fi eliminate prin hipnoza pentru incredereade sine.

Hipnoza ofera o modalitate blanda, fara medicamente si substante chimice de a restabili echilibrul si armonia, ducand din nou la o calitate normala a vietii

Functioneaza cu adevarat hipnoza pentru tratarea burnout-ului?

Folosirea hipnozei poate reduce timpul suferintei si poate pune capat oricaror tipare comportamentale si psihologice ciclice care incurajeaza epuizarea performantei

Hipnoza poate ajuta la epuizarea pe termen scurt, dar are si beneficii pe termen lung. Hipnoza va ajuta sa va relaxati, sa stabiliti limite personale si profesionale mai eficiente si sa adoptati comportamente edificatoare in ceea ce priveste hrana, exercitiile fizice si somnul. Hipnoza va ajuta, de asemenea, sa definiti si sa stabiliti prioritati in viata dvs. prin introspectie si va ajuta sa reevaluati care sunt prioritatile dvs. pentru a evita epuizarea viitoare.

Hipnoza este o solutie neinvaziva, fara medicamente si chimice, viabila pentru tratarea epuizarii si este considerata o terapie sigura, complementara si alternativa cu reactii adverse rare.

 

 

 

Tratează BURNOUT-ul prin hipnoză!

Ce este burnout-ul?

Burnout-ul este o stare totală de epuizare, rezultat al unei suprasolicitari profesionale disproporționate în raport cu felul în care ne apreciem resursele, adică muncim mai mult decât putem. Burnout-ul are consecințe psihosociale severe (abandon profesional, dezinsertie socială, anxietate, depresie marcată, suicid), și, din păcate, o prevalența în creștere mai ales în rândul tinerilor cu un grad mare de implicare profesională și un mediu de lucru stresant.

Este definit de epuizare emoțională (epuizarea resurselor emoționale pentru a socializa cu ceilalți), depersonalizare (sentimente negative și atitudine cinică față de beneficiarul serviciilor) și minimizarea realizărilor personale (tendința de a se autoevalua negativ, mai ales pe plan profesional).

Hipnoza poate ajută semnificativ la atenuarea epuizării.

Semne pe care le întâmpini atunci când te confrunți cu burnout-ul

☑Faci greșeli frecvente

☑Senzație de epuizare tot timpul

☑Durată îndelungată la finalizarea sarcinilor

☑Te simți inutil

☑Îți verși frustrările pe ceilalți

Cum te poate ajuta hipnoza?

Prin hipnoză, hipnotistul poate obține acces direct la starea subconștientă a pacientului și îi poate permite să se relaxeze și să-și calmeze mintea. Utilizarea hipnozei poate ajută persoană să se îndepărteze de problema și să se simtă mai calmă și mai controlată.

De exemplu, epuizarea ar putea fi legată de muncă. Când creierul este într-o stare relaxată, mintea poate rătăci și acest lucru poate ajută la găsirea soluției de a ieși din starea de burnout.

Pentru că hipnoză să fie eficientă trebuie să îți asumi întreagă responsabilitate pentru bunăstarea ta și să lucrezi intens cu ține pentru a opri tiparele distructive. Gândurile excesiv de critice pot fi eliminate prin hipnoză pentru incredereade sine.

Hipnoză oferă o modalitate blanda, fără medicamente și substanțe chimice de a restabili echilibrul și armonia, ducând din nou la o calitate normală a vieții

Funcționează cu adevărat hipnoza pentru tratarea burnout-ului?

Folosirea hipnozei  reduce timpul suferinței și poate pune capăt oricăror tipare comportamentale și psihologice ciclice care încurajează epuizarea performanței

Hipnoza poate ajuta la epuizarea pe termen scurt, dar are și beneficii pe termen lung. Hipnoza va ajută să vă relaxați, să stabiliți limite personale și profesionale mai eficiente și să adoptați comportamente edificatoare în ceea ce privește hrana, exercițiile fizice și somnul. Hipnoza vă ajută, de asemenea, să definiți și să stabiliți priorități în viață dvs. prin introspecție și vă ajută să reevaluați care sunt prioritățile dvs. pentru a evita epuizarea viitoare.

Hipnoza este o soluție neinvazivă, fără medicamente și chimice, viabilă pentru tratarea epuizării și este considerată o terapie sigură, complementară și alternativă.