Invinge depresia prin hipnoza

Invinge depresia prin hipnoza

 

Ce este depresia?

Depresia este o tulburare emotionala foarte des intalnita. Depresia afecteaza modul in care o persoana mananca si doarme sau modul in care persoana se vede pe sine si in care se gandeste la diverse lucruri. Oamenii care au depresie se simt lipsiti de energie si nu se pot concentra.

Depresia se caracterizeaza printr-un sentiment persistent de tristete, pesimism, lipsa interesului pentru orice activitate si chiar pentru viata, a carui intensitate poate ajunge la letargie totala si apatie. Majoritatea oamenilor trec prin perioade de anxietate sau prin perioade de depresie, de dezamagire semnificativa. Depresia nu te afecteaza doar pe tine, ci si relatiile pe care le ai cu oamenii din jurul tau.

 

Cum se manifesta depresia?

✅Senzatie de tristete in mare parte a zilei, aproape in fiecare zi; plangeti cu usurinta

✅Pierderea interesului in activitatile cotidiene in mare parte a zilei, aproape in fiecare zi

✅Modificarea apetitului, urmata de cresterea sau scaderea greutatii corporale

✅Plangi in fiecare zi

✅Senzatie de inutilitate sau vinovatie aproape in fiecare zi

✅Stare tensionata

✅Ganduri despre moarte sau sinucidere.

 

Stresul, depresia si anxietatea apar atunci cand traiesti pentru a-i multumi pe altii!

 

Cum te ajuta hipnoza sa invingi depresia?

Hipnoza este o modalitate terapeutica veche de un secol, care s-a dovedit a fi eficienta in rezolvarea mai multor probleme, de la imbunatatirea stimei de sine si tratarea fobiilor pana la renuntarea la fumat si asigurarea pierderii in greutate sanatoase, tratarea insomniei si anxietatii.

Hipnoterapia si utilizarea hipnozei pentru depresie sunt incredibil de utile si nu trebuie sa petreceti ani pe canapeaua terapeutului, aceasta se rezolva in cateva sedinte.

Scopul principal al mintii noastre este sa ne protejam si sa ne pastram in siguranta, pentru a ne impiedica sa fim in pericol. Simptomele noastre sunt de obicei modul in care corpul nostru comunica cu noi ca ceva trebuie schimbat.

Rolul hipnoterapeutului este acela de a asculta problemele clientului, de a empatiza cu el si de a-l ghida in drumul spre depasirea problemelor.

Folosind putearea sugestiei, hipnoza actioneaza pentru a modifica modul in care gandesti si reactioneazi la anumite situatii.

Cate sedinte sunt necesare pentru a depasi starea de depresie?

Sedintele difera de la persoana la persoana in functie de structura fiecarui individ, dar din experienta noastra rezultatele se vad de la primele sedinte

Nu sta pe ganduri, trateaza depresia eficient si repede cu ajutorul hipnozei!